آیا قرارداد تنظیمی به امضای شهود هم رسیده است؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با تشکر از جواب کل مبلغ معامله حدود 6 میلیارد می باشد ایا نسبت به اصل قرارداد مثلا فسخ خللی وارد نمیکنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود حق فسخ در قالب خیار فسخ قراردادی بنا بر شرایط طرفین برای هر دو طرف و یا طرف می‌تواند درج شود در صورت وجود این شرط برای هر یک از طرفین احراز آن بنا بر شرایط قراردادی خواهد بود و صرف اختلاف در الفاظ و عبارت مربوط به میزان خسارت در اعمال حق فسخ و یا اعتبار اصل قرارداد خدشه ای وارد نمیکند برای عدد 6 میلیارد خسارت 200 میلیون تومان روزانه مقرون ب واقع نمیباشد