نحوه اعمال خیار غبن فاحش

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. ماه قبل زمینم به متراژ 100 متری رو به مبلغ 300 میلیون معامله کردم، 150 نقد مابقی یک چک برای 403/2/12
الان متوجه شدم مبلغ زمین حداقل 500 میلیون بوده، چطور میتونم قرارداد رو فسخ کنم، زمین قولنامه ای هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر قیمت زمین شما یشتر از قیمتی بوده که فروختید و در حال حاضر مطلع شده‌اید باید فوراً خیارغبن استفاده و نسبت به فسخ معامله اقدام نمایید لازم است ابتدا اطهارنامه فسخ معامله بعلت خیار غبن ارسال به خریدار کردد وسپس دادخواست مناسب تقدیم گردد