معرف شدن جهت پیگیری شناسنامه ی گم شده

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام، یکی از آشناهای بنده شناسنامه اش گم شده و من در کلانتری معرفش شدم (گواهی اشتغال و فیش حقوقی بردم و امضا دادم). ان شخص پرونده مالی دارد و هنوز آن پرونده شاکی دارد و مشکل ان حل نگردیده و گویا تحت پیگرد می باشد. البته به من گفته بود که پرونده دارد و می خواهد وکیل بگیرد تا مشکلش برطرف گردد و نیاز دارد تا شناسنامه اش صادر گردد. سوال من این است الان که من معرفش شدم آیا برای من هم پرونده تشکیل می شود یا بعنوان معرف ممکن است برای من و شغلم مشکلی پیش آید؟ از وقتی که از کلانتری برگشتم به شدت پشیمان شدم که چرا این کار را کردم .لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاس از شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی شما صرفا معرف از حیث تایید هویت ایشون هستید سایر پرونده های حقوقی یا کیفری ایشون ارتباطی به شما ندارد‌.