شکایت روابط نامشروع دختر و پسر

دسته بندی : کیفری | تهدید به ضرر نفسی شرفی مالی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود؛بنده دوست پسرم من را تهدید به عکس های دونفره که گرفتیم می کنند؛من دیروز درهمین سایت این موضوع را پرسیدم که درعکس ها من وایشون همدیگررا بارعایت حجاب بنده بیرون که عکس گرفتیم دست همو گرفتیم وبغل کردیم تهدید میکنند؛پرسیدم گفتم این عکسابرای من اگر شکایت کنم موجب مشکل میشه؟ولی
فقط به فکر مشاوره تلفنی بودن وکیل مدنظر جوابی که به دردم نخوره تحویلم دادن ؛گفتن دردادگاه لازم نیست عکسارو نشون بدم؛اگر به هردلیلی من نشون ندم اون پسر نشون بده این عکسا برای من مشکل ساز میشه؟اگرشد مجازاتش چیه؟چون من مدرک دارم که بنده راتهدید کردند ومیخوام باقطعیت شکایت کنم اما نمیخوام برای خودم هم مشکل ساز بشه لطفا جوابم راهمینجابدهید اگر میخواستم تلفنی صحبت کنم مشاوره تلفنی میگرفتم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم بابت عدم وجود رابطه ی زوجیت میان شما به روابط نامشروع غیر از زنا (بغل کردن و لمس نامحرم)محکوم می شوید که مجازات آن بین یک تا نود و نه ضربه شلاق به تعیین قاضی است.