شکایت بابت توهین و مزاحمت و افترا

دسته بندی : کیفری | افترا
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام شخصی که اختلافاتی باهاش داشتیم برای مادر من به صورت تلفنی مزاحمت ایجاد میکرد و تهمت و افترا میزد خط به اسم من بود و مادرم استفاده کننده از خط بود که دونفریمون شاکی شدیم و شکایت کردیم پرونده رفت دادسرا بعد هم کلانتری که ابلاغیه اومد که ما برای تشکیل پرونده بریم کلانتری،ولی متاسفانه مادر من بیماری قلبی داره و الان بستریه بخاطر عملی که باید انجام بده الان من باید چیکار کنم?آیا من خودم میتونم مدارک مادرم و خودمو ببرم و بگم نمیتونن بیان و تشکیل پرونده بدم و چون سیمکارت به اسم منه خودم بیوفتم دنبال کاراش?

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم شکایت خود را می توانید پیگیری کنید اما در خصوص مادر باید خودشان حاضر شوند یا وکیل بگیرند.