اثبات عدم سونیت در جرایم کیفری

دسته بندی : کیفری | افترا
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من چند وقت پیش برادرشوهرم میخواست با یکی ازدواج کنه طبق رسومات من و مادرشوهرم رفتیم تحقیق و از هر چند نفر ک تحقیق کردیم گفتن دختره دست کج داره و سه روز بردنش بیرون بعد پیگیری های پدرش بعد سه روز اوردنش خونه و این موضوع رو ب برادرشوهرم گفتیم ب خاطر اینکه دوسش داشت ب حرف ما توجه نکرد و ازدواج کردن .حالا بعد 6ماه ازدواج برادرشوهرم راجب تحقیقات بهش میگه و دختره میره از دست من شکایت میکنه ک بهش تهمت زدیم الان من چیکار کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی یکی از مهم‌ترین نکاتی که شما در دفاع از خود و رفع اتهام میتوانید استفاده کنیداثبات وجود یا عدم وجود سوءنیت می‌باشد. شما با اثبات این مسأله میتوانید از خود رفع اتهام کنید