الزام به تنظیم سند خودرو

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند خودرو
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده یک خودرویی به یک شخص بنگاه دار فروختم وقولنامه دارم وکالت تعویض پلاک 3 ماهه بهش دادم و در این مدت این شخص بنگاه دار ماشین را به یک شخص دیگری فروخته و در این مدت وقت تعویض پلاک ماشین تمام شده و بنده پلاک ماشین خودم را قفل کردم از طریق پلیس راهنما رانندگی الان شخص دومی که از بنگاه دار ماشین خریده شکایت من کرده که برم وکالت دوباره بهش بدم ولی شخص اول بنگاه دار میگه بهش وکالت ندی من باهاش حساب و کتاب دارم
الان از شما عزیزان راهنمایی میخام
الان هم شخص دوم که ماشین از شخص بنگاه دار خریده از من شکایت کرده چند مدت گذشت من گفتم برو از طریق دادگاه پیگیری کن چند ابلاغیه برام اومد ولی من نرفتم دادگاه
امروز از شورای حل اختلاف ابلاغیه اومد و نوشته اجرائیه و ظرف 10 روز ....
حالا راهنمایی بکنید چیکار کنم من
مرسی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام حکم شما باید مطالعه شود به احتمال زیاد محکوم‌به انتقال سند بنام خریدار شده آید و‌اجراییه صادر شده است میتوانید سند را بنام شخص انتقال دهید و اگر طلبی دارد بصورت جداگانه دادخواست دهد