مطالبه وجه چک و توقیف حساب

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

همسر بنده به عنوان مطالبه مهریه کلیه حسابهای بنده رو مسدود کرده الان صاحب خونه بنده پول پیشی رو که به اون داده بودم رو در قالب یک چک بانکی به بنده داده که باید به حساب بخوابونم از طرفی با خوابوندم پول به حساب کلیه مبلغ به عنوان مطالبه توقیف میشه راهنمایی بفرمایید بنده باید چی کار کنم چون اگر توقیف بشه دیگه مبلغی بابت اجاره خونه ندارم که بدم لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید از طرفی کلیه خریدهای روزانه بنده با این کارتها انجام میشه با مسدود شدن اونها هیچ‌گونه تراکنشی نمیتونم انجام بدم.راهنمایی میفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام چک را به شخص ثالث انتقال دهید و از طریق ایشان وجه را وصول نمایید