آیا ممکنه ملک را به دو نفر اجاره داد ؟

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
همسرم با بردارش یه نمایشگاه خودرو باز کرده بودن و مغازه اونجا رو برادرشوهرم به نام خودش اجاره کرده بود و موقع تمدید قرارداد هم به مشاور املاک مراجعه نکرده بودن و پشت قولنامه صاحب مغازه دست نویس تمدید کردن ولی برای پروانه کسب یه قولنامه سوری به نام همسر من نوشته بودن و برادرشوهرم بعلت بدهی و کلاهبرداری تحت تعقیب هست و اجاره های مغازه را 6 ماه پرداخت نکرده مالک مغازه هم رفته از همسر بنده شکایت کرده و ما هم به اندازه اجاره مغازه رسید پرداخت داریم که یعنی سه ماه یکبار کرایه را دادیم و چند وقت پیش با صاحب مغازه شورای حل اختلاف رفتن مالک گفته هم بردارشوهرم باید اجاره بده و هم همسر بنده آیا امکان پذیر هست یه جا رو به دونفر اجاره داد؟ یا با اون رسیدهای پرداخت که اجاره را 3 ماهه واریز میکردیم مشکل ما حل میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

خیر مالک نمیتواند یک ملک را همزمان به دو نفر اجاره دهد و قولنامه سوری هم در اینجا مفهومی ندارد ، درخواست ابطال اجاره نامه را باید ثبت کنید