بیمه ثالث خسارت ماشین پرداخت شده ؟ ماشین خسارت دیده بیمه بدنه دارد؟

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
تصادف کردم ومقصرم،،طرف رفته شاکی شده و اُفت قیمت میخواد..الان حسابهام وبستن،میخوام بدونم چیکارکنم؟؟
حرف این به جایی میرسه یانه؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

خسارت ناشی از افت قیمت قابل مطالبه هست اگر بیمه ثالث دارید خسارت وارد بر ماشین را بیمه پرداخت می‌کند اگر ماشین خسارت دیده بیمه بدنه داشته باشد نمیتواند هم از بدنه خسارت دریافت کند هم افت قیمت ماشین از شما مطالبه نماید