تعویض گیربکس دست دوم

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

عرض سلام.بنده در برنامه دیوار قطعه ای از گیربکس ماشین را فروختم ضمن فروش آن قطعه که دست دوم بوده آن را بر روی خودرو نصب کردم و هیچ تضمینی ندادم ،بعد از گذشت یک هفته خریدار ناراضی بوده و من گفتم برگردون تا تعویض کنم ولی تا یکماه برنگشته و بعد از یک ماه برام ابلاغ فرستاده که باید خسارتم پرداخت کنی و این حرف را با مشورت از کارشناس فنی گفته
حالا تکلیف من چیه برای قطعه دست دوم و بدون ضمانت باید خسارت پرداخت کنم
لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی اگر شما تضمینی ازین بابت نداده اید مسئول پرداخت خسارت نیستید، در محاکم حاضر شده و از حق خود دفاع کنید