محاسبه میزان دیه ناشی از ضرب و جرح عمدی

دسته بندی : کیفری | دیه
محمدرضا امانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و درود
لطفا میزان دیه را محاسبه کنید .پیشاپیش از پاسخگویی شما کمال تشکر را دارم
«رأی دادگاه
به دلیل طولانی بودن متن و محدودیت تعداد کارکتر ها سایت ،از اوردن متن دادگاه به صورت کامل کردم،لذا قسمت های مهم را اوردم
دادگاه حکم بر محکومیت متهم موصوف به پرداخت 20 درصد دیه صدمات وارده به مصدوم به شرح 1 چهار پنجم از یک سوم از یک دوم دیه کامل از بابت خرد شدگی انتهای تختانی استخوان زند اعلی -2 هفت دهم درصد دیه کامل انسان از بابت ارش محدودیت خفیف خم شدن مچ دست راست -3 یک درصد دیه کامل انسان از بابت اسیب غضروف مفصلی مچ دست راست در حق شاکی موصوف که حداکثر ظرف مدت دو سال قمری از تاریخ وقوع جنایت باید پرداخت گردد، صادر و اعلام مینماید رأی صادر شده حضوری بوده و به لحاظ میزان دیه مورد حکم مطابق بند ب ماده 427 از قانون آيين دادرسی کیفری مصوب 1392 قطعى. باشد.
لازم است بدانید بنده از 100 درصد 80 درصد مقصر م در به وجود آمدن حادثه روی داده برای بنده،از این رو خواستم هم دیه را محاسبه نماید،و هم چنین ابهام مورد نظر را برطرف کنید.

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام، کاربر محترم براساس اطلاعات ارائه شده توسط جناب عالی مبلغ دیه در حدود180/400/000 تومان خواهد بود که از پرداخت 80 درصد از کل این مبلغ به واسطه تقصیر شمات بر عهده جناب عالی می باشد.