مطالبه مجدد دین توسط طلبکار

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک بنده خدای ازخانوم بنده سفته داشته من باایشان تسویه حساب کردم امضاه گرفتم ازشون یک چک 9ملیون که تاریخ یک ماه قبل است دسته ایشان است که بنده مفقودی چک روبه دادگاه اعلام کردم یک سفته ده ملیون دارع که پشت سفته توضیع دادم 3800ازمن طلبکاراست حالا وکیل گرفته وکیل یک ماهه منوتهدیدمیکنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر دلایل و مدارکی مبنی بر تسویه حساب بابت سفته دارید می‌توانید ارائه نمایید مورد بررسی قرار می‌گیرد