اعتراض به ثبت جهت مزایده ملک انتقال یافته

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر . بنده و همسرم یک ملک قول نامه ایی داریم کرج به صورت 3 دانگ 3 دانگ شریک هستیم . حالا خانم بنده به علت اختلاف خونه رو از طریق دادگاه اقدام کرده کارشناسی هم شده ک بره برای مزایده بنده هم اعتراض زدم .حالا بنده کلن سهم 3 دانگ خودمو به نام دوستم زدم . حالا ایا دوستم ک مالک جدید هست باید چه اقدامی کنه به دادگاه بگه ک من مالک جدید هستم یا کار دیگه ایی باید کنه یا صلان اطلاع نده ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم رفیق جنابعالی باید از طریق اعتراض ثالث اقدام نماید