در پرونده وکیل معرفی نمودید؟

دسته بندی : کیفری | دیه
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده میخوام مانده دیه ام را بابت تصادف از بیمه بگیرم اما نمیخوام پول به حسابم واریز بشه ممکن بفرمایید به چه صورت باید این کاررو انجام بدم
ممنون از لطف شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود میتوانید از واحد اجرای احکام نامه خطاب به بیمه جهت واریز وجه به حساب دادگستری بگیرید و سپس با معرفی وکیل دادگستری وجه دیه به حساب وکیل واریز و شما به صورت نقدی یا توافق بر واریز به حساب شخص تعرفه شده از سوی شما وجه را از وکیل دریافت نمایید