آیا امکان مطالبه افت قیمت خودرو وجوددارد؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من با یه پژو 405 slxبا مدل 96 تصادف کردم خسارتشو از بیمه گرفت الان میگه افت قیمت میخوام گلگیر جلو و کاپوت و دوتا شاسی هام ضربه خورده و 90ملیون ازم افت قیمت میخواد ایا اگر شکایت کنه افت قیمت بهش تعلق میگیره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر افت قیمت خودرو توسط کارشناس رسمی دادگستری محاسبه می شود وقابل مطالبه می باشد.