شکایت از هم کلاسی برای دیه

دسته بندی : کیفری | دیه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،ببخشید دختر من در مدرسه غیر انتفایی با 7 سال سن دوستش در حین زمان دویدن در سالن مدرسه دوستش دستش رو میکشه و زمین میخوره دوتا از دندونای خرگوشی دائمی بالا میشکنه،دقیقا هم زمانی بوده که بچه ها باید تو کلاس میشدن و وقت زنگ تفریح نبوده،میخواستم بپرسم من الان از کی باید شاکی باشم مدیر مدرسه یا خانواده دختر که دستش و کشیده،فیلم هم موجوده،بعد اینکه چون خردسال هست دخترم متخصص ها میگن الان پر میکنن دندون رو ولی هزینه اصلی سن 17 سالگی باید کامپوزیت بشه که بالاس هزینش

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم شما باید از طفل و ولی او اقدام به شکایت نمایید.