طرح دعوا بابت دیه یا خسارت ناشی از تصادف

دسته بندی : کیفری | دیه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
پدر من یکسال پیش با یک موتوری تصادف کرد با ماشین زد به موتور خداروشکر طرف چیزیش نشد ولی با این حال از بیمه حدود 70 میلیون هم خسارت گرفت
ولی خب حدود سه چهار ماه بعد از این قضیه ابلاغیه اومد طرف گفته من خوب نشدم پدرم هم رفت دفاع کرد
ولی بعد اون 6 یا 7 بار ابلاغیه اومد
طرف هم بیخیال نمیشه
بعد اون طرف به پدرم گفته شما پولداری باید بدی
الان راهی هست جلوی این قضیه رو گرفت؟
با اینکه دادگاه رد میکنه باز هم دوباره ابلاغیه میاد
یه راهی میخوام که تموم بشه کلا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به اینکه هر شخصی به دلایل مختلف می‌تواند طرح دعوا نماید متأسفانه راهی برای جلوگیری از طرح دعوای ایشان نیست تنها راه اعلام پرونده قبلی با همین موضوع به دادگاه و مختومه نمودن پرونده جدید است