محکومیت بابت تهدید از طریق پیامک

دسته بندی : کیفری | تهدید
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسر بنده به دلیل ارسال پیامک تهدید به شش ماه و شانزده روز حبس تعزیری محکوم شده میخواستم بدونم بعد چند روز پابند میدهند یا آیا با وثیقه میتوان آزاد شد ؟!ممنون میشم جواب بدید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورت گذراندن یک سوم از مجازات می‌توانید درخواست آزادی مشروط نمایند در صورت رضایت شاکی احتمال تعلیق کل مجازات نیز وجود دارد و در خصوص پابند ایشان باید درخواست خود را از طریق اجرا احکام برای دادگاه صادر کننده حکم ارسال نماید