تصرف موجر در عین مستاجره بدون اجازه مستاجر

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

صاحب ملکی که رسما در اجاره من ولی بدلایلی چندهفته تخلیه بوده، بدون اجازه و اطلاع من قفل دربشو شکسته واردشده و اونجا رو به کس دیگه اجاره داده. وقتی متوجه شدم به پلیس+10 زنگ زدم که بیان مراتب تصرف ملک رو صورتجلسه کنن اما ماموری که اومد حاضر نشد تو گزارشش بنویسه که مشاهده کرده ملک در تصرف دیگری ست چون میگفت اگر اینو بنویسم بعدش از من میخوان بیام دادگاه شهادت بدم و من حاضر نیستم سختی این کارو بکشم و فقط اظهارات دو طرف رو ثبت میکنم.
منم صورتجلسه شو امضا نکردم و میخواستم زنگ بزنم به کلانتری یا 110 پیگیری کنم که او پیشدستی کرد و به همکاراش زنگ زد و گفت شماره منو مسدود کنن تا نتونم بهشون زنگ بزنم.
آیا این کارهای مامور پلیس غیرقانونی بوده یا نه؟
اگر بله چجوری میتونم احقاق حق کنم که فایده ای داشته باشه و راه بجایی ببره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در خصوص اقدامات موجر می توانید از طریق تهیه فیلم و عکس و همچنین شهادت شهود تصرف وی را اثبات کنید و این موضوع منحصر به گزارش 110 نیست . اما در مورد رفتار مامور نیز می توانید از طریق بازرسی و تماس با 197 پیگیری کنید .