ارسال دادنامه از طریق درخواستهای حقوقی سایت

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت خیر
سال 97 تصادف کردم و مقصر حادثه بودم تا سال 1400 بدلیل عدم کارشناسی پرونده رای ابطال در 3 شعبه صادر شد ولی هم اکنون رای قطعی به محکومیت بنده و پرداخت جریمه از سال 97 صادر شده است
در تجدید نظر اعلام کردم که بدلین ناقص بودن پرونده و عدم پیگیری شاکی پرونده طولانی شده ولی قاضی در بررسی پرونده لحاظ نکردن
آیا می‌توانم پیگیری کنم و مدت جریمه را کاهش بدهم ؟؟؟
میدانم رای قطعی و لازم الاجراست ولی چون رای دادگاه های قبلی را دارم که بدلیل عدم پرداخت هزینه کارشناسی توسط شاکی مدت 6 سال بطول انجامید حتی از تهران می‌توانم طرح شکایت برعلیه رای صادر را کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام یعنی هم خسارت براساس نظریه کارشناسی تعین شده هم تاخیر تادیه ،در صورت تمایل رای را از طریق درخواستهای حقوقی سایت حساب کاربری بنده ارسال تا بررسی و اعلام نظر گردد