حق استفاده از حیاط استیجاری

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. طبق قولنامه ملک مسکونی صحن حیاط در اختیار مستاجر می‌باشد اما پس از سکونت در ملک صاحب خانه میگوید حیاط مشترک است و بانگاه میگوید بنده در متن قرارداد اشتباه کردم که ذکر نکردم نقشه راه منطقی در این شرایط چی میتونه باشه. ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام هرچه که در متن قرارداد قید شده همان است ولیکن اگر صاحبخانه در منزل مجبور به استفاده از حیاط باشد برای رفت و آمد نمی‌توان آن را از مالک سلب نمود ولی اگر راه دیگری بر رفت و آمد وجود داشته باشد و در قرارداد مستاجر مالک حیات باشد مالک نمی‌تواند از حیات رفت و آمد نماید