راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من چکی به مبلغ 50 میلیون در سال 97 داشتم که برگشت خورد و الان با احتساب اجرای احکام 230 میلیون شده من با شاکی توافق کرده که 190 میلیون بدهم و ایشان در کلانتری رضایت را امضا کرده و در دفتر قضایی برای پرونده ارسال کنه الان پول را گرفته ولی نمیره این کار را انجام بده در صورتی که من ارسال کردم ولی اجرای احکام میگه شاکی هم باید ارسال کنه
راه حل من چیه ؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر شما میتوانید به استناد رسید پرداختی بانک علیه شان دعوای مطالبه وجه مطرح نمایید تا بدین وسیله تعیین تکلیف کند.