پرداخت رهن مستاجر از طریق فیش بانکی

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
نیمی از پول رهن مستاجر را قرار است برایش بریزم تا قرارداد واحد جدید را ببندد، آیا واریز بانکی با شرح بخشی از مبلغ رهن قرارداد فلان کافیست؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما بهتر است قبل از واریز مبلغ رهن یک توافق نامه جهت تخلیه واحد از ایشان گرفته وپس از آن در هنگام واریز وجه قید نمایید بابت قسمتی از مبلغ رهن موضوع توافق نامه جهت تخلیه مستاجر