ارسال لایحه به شورای حل اختلاف

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام. بنده از پرده فروشی در یافت آباد پرده خریداری کردم. ایشان مبلغ کامل را از بنده گرفته و پس از آنکه فهمیدند موجودی ندارند ادعا کردند پارچه را تحویل دادند. من از این فروشگاه که خانم و آقا در آن مشغول بوده و سر ما کلاه گذاشته اند به شورای حل اختلاف شکایت کردم. ) از آقا شکایت کردم( ایشان در جلسه حاضر نشده و تلفنی به قاضی گفتند من کار را تحویل داده ام و شورا نیز رای داد که نتوانسته ام رسیدگی کنم. در این میان خانم فروشنده به خانم بنده فحش داده و خانم بنده به ایشان به صورت پیامکی توهین و فحش داده اند. در حال حاضر این خانم از همسر بنده در حل اختلاف شک(سازش) کرده و احضاریه آمده. با توجه به اینکه همسر من باردار است و شورای حل اختلاف یافت آباد نیز بسیار دور از ماست، نمیتوانیم در جلسه حاضر شویم. تکلیف و حکم به چه صورت است؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی همسر شما می تواند لایحه ای از طریق دفتر خدمات قضایی برای شورای حل اختلاف بافت آباد بفرستد در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش لایحه از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید