شکایت کیفری صدمه به اموال و اشخاص

دسته بندی : کیفری | دیه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

دامادمون خودزنی کرده رفته از دست من شکایت کرده که من زدمش داخل ماشین بودیم زده شیشه ماشین شکسته است مس داده که بیا پول شیشه ماشینتم بدم الان من شاهد دارم که نزدمش اون نامه پزشک قانونی داره فقط حکم قاضی چیه برای داد گاه یه ماشین دیگه هم زده شیشه اونم شکسته بادر ماشین رفته داخل اونم رفته شکایت کرده ازش

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم بایددبتوانید اوعایی که دارید و عدم حضور خود زمان خود زنی و خسارات وارده به خودروهای را اثبات نمایید تا منع تعقیب نسبت به چنابعالی صادر شود