نحوه اثبات رابطه نامشروع

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام .بنده با خانومی که همسر داشت رابطه تلفنی و دوستی داشتم و رفت و امدی هم با شوهرش بخاطر شرایط کاری داشتم و تو اجتماع و فامیل هم تقریبا فهمیده اند که قصدمون ازدواج .و حرف و حدیث ها زیاد شد .تا اینکه خانوم با سیاستی از ایشان وکالت در طلاق گرفتن وبا گرفتن وکیل مخفیانه طلاق گرفتن .الان بعد از حکم طلاق خانوم به خانه پدری برگشته و شوهر که متوجه شده طلاق تموم شده الان از راه دور تهدید به شکایت میکنه که از وکالتی که دادم سو استفاده شده .این خانوم عده هم تموم کرده و چند روزی هست که با بنده مخفیانه صیغه شده ولی هنوز به کسی نگفتیم بخاطر ترس از شکایت و بر ملا شدن نقشه امون .خواستم بدونم چکار کنیم الان که بنده با خانوم محرم شدم همچنان در معرض خطر هستیم که شاید از طریق پرینت تلفنی یا روبیکا رابطه نامشروع ما ایان شود .یا بریم سر زندگیمون و اگر شوهر خانوم شکایت کنن طلاق بهم میخورد و صیغه ما باطل میشود.خواهشن جواب کامل بفرستین نگرانیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود درزمانی که ایشان همسرتان بودند ورابطه داشتید بله والا خیر بهتر است مشاوره تلفنی داشته باشید