پیگیری پرونده حقوقی/کیفری

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
سید رحیم هاشمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

عرض کردم خدمتتون امکان اینکه به شهر دیگه برم امکان پذیر نیست.اگه میشه یه راه حل بهم بدید ...یا اینکه من نمیتونم از طریق لایحه درخواست کنم به دادگاه شهر خودم مراجعه کنم و اعلام کنم اون اشخاص رو نمیشناسم و یا نمیتونم یه وکیل بفرستم پیگیری کنن و‌خودم نرم؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید چون واقعا نمیتونم از شیراز برم شهرضا برای چیزی که اصلا در جریان نیستم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و عرض ادب خدمت شما کاربر گرامی. با توجه به توضیحات شما که واضح نمی باشد صرفا می توانم به شما پیشنهاد دهم با وکیل در شهرستان خود از طریق سامانه ارتباط بر قرار نمایید و اطلاعات ثنا خود و مشکلات خود را با ایشان به اشتراک بگذارید تا بتواند بهترین راهنمایی را به شما ارائه دهد یا وکالت دهید تا برای شما در آن شهرستان که مشکلی بوجود آمده پیگیری نمایم.