حوادث حین کار در ساختمان

دسته بندی : کیفری | دیه
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده در تاریخ 1403/01/021 سر ساختمان دچار شکستگی مچ دست راست شدم که موجب عمل و پین گزاری شد 4 دد پین .ساختمان دارای بیمه حوادث هست و نحوه بیمه شدن به این صورت هست که بدون حکم قضایی بیمه شده.مقدار دیه چقدر هست ؟و ایا باید شکایتی تنظیم کنم یا نه؟ما با مالک نه با پیمانکار طرف هستیم و ساختمان رو هم پیمان کار بیمه کرده.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام تعیین مقدار دیه با پزشکی قانونی می باشد و می بایست تشکیل پرونده قضایی شود ب ای مطالبه دیه