دستور فر وش وثیقه در پرونده کلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده برای یک شخص متهم به کلاهبرداری سند گذاشته ام (10میلیارد ارزش وثیقه گذاشته شده).الان نزدیک 3 هفته از تاریخ اجرای حکم ایشان میگذرد ولی ایشون خودشو تحویل نداده و بنده از دفتر رئیس شعبه اجرای احکام پیگیر شدم و گفتن که نامه ضبط وثایق زده شده و از دست ما خارج شده است.حالا تکلیف سند بنده چه میشود.بنده با متهم صحبت کردم و ایشون گفتن اول هفته خودشو تحویل میدهد اگر ایشون خودشو تحویل بنده سند بنده ازاد میشود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله با تحویل آن شخص به اجرای احکام درخواست آزادسازی سند خود را از قاضی اجرا بنمایید آزاد می شود.