مطالبه وجه در کلاه برداری اینترنتی

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر
ببخشید دیروز از طریق تلگرام مبلغ 16 میلیون ونیم، از من کلاهبرداری شده منفی های واریزی و شماره حساب واسم آن کلاهبردار رادارم
امکانش هست که پولم را از طریق مطالبه وجه از آنها بگیرم وباید کجا اقدام کنم
ممنون میشوم به طور کامل من را راهنمایی کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام اگر مدرکی یا پیامی ازشون دارید میتونید از طریق پلیس فتا اقدام کنید اما اگر فقط رسید پول دارید باید دادخواست مطالبه وجه بدید