ضبط وثیقه برای متهم به کلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

شما مطمئنید اگر متهم خودشو تحویل بده من میتونم وثیقه رو ازاد کنم؟
چون من شنیدم این تا قبل این هست که اجرای احکام نامه ضبط وثیقه رو بزنه ،الان متهم 3 هفته هست که خودشو تحویل نداده.من شنیدم بعد از نامه اجرای احکام شما باید معادل یک هشتم وثیقه خودتون پرداخت کنید تا وثیقه رو به شما برگردونن اون هم از طریق شکایت حقوقی و این مسئل…

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

پس از صدور دستور دادستان نیز با تحویل متهم از دستور ضبط وثیقه رفع اثر می شود ومی توانید وثیقه خود را آزاد نمایید منتهی دادستان مقداری از مبلغ وجه الکفاله را ضبط می کند این مبلغ حداکثر یک چهارم است.