مطالبه وجه نسبت به سهم الارث احدی از وراث

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با درود
من و دو برادرم وراث پدر و مادرم (که‌متوالیاازدنیارفتند) پس از توافق کتبی جهت تعیین تکلیف سهم‌الارث هرنفر، نسبت به سپردن وکالت متقابل و متناسب با مفاد توافقنامه مذکور اقدام نمودیم.
لیکن حال پس از گذشت چند ماه من اخیرا متوجه شدم که یکی از برادرانم پس از انتقال قطعی یک واحد آپارتمان سهم ‌الارث خودش به استنادداشتن وکالتاز من، نسبت به عزل من از وکالتی که مشابها جهت انتقال ملک سهم بنده تنظیم شده بود اقدام نموده تا من امکان فروش سهم‌الارث مورد توافق‌مان را نداشته باشم.
لذا با عنایت به لجاجت نامعقول وی و بی‌فایده بودن مذاکرات درباره عهدشکنی، بی‌اخلاقی و ... و خللاف عرف و شرع و قانون بودن این کار ، و همچنین بلاعزل نبودن وکالت علیرغم توافق تصمیم به شکایت علیه وی گرفتم.
البته علاوه بر یک واحد آپارتمان، یک دستگاه خودرو، و دو خط موبایل نیز حسب توافق مذکور به من تعلق گرفته است که برای انتقال آنها نیز هیچ اقدامی نشده همچنین از پرداخت سهم خود از هزینه‌های انحصار وراثت، ماليات بر ارث و سایر مواردیکه همگی از 0 تا 100 توسط شخص بنده انجام شده است نیز امتناع می‌کند.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم باتوجه به مدارک مالیات مطالبه وجه طبق مستندات را از برادر یا وراث نسبت به سهم الارث ایشان نمایید