مطالبه وجه به نرخ روز موضوع مطروحه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
فرزندی در سال 1395 بر روی زمین خالی پدرش خونه ای می سازد، و فرزند ادعا دارد که من 40 میلیون تومن در سال 1395خرج کردم برای ساخت خانه،
و بین فرزند و خانواده شرط شده بود که برای ساخت خانه هرچی خرج کردید رو وقتی که خواستید از این خانه برید بهتون میدیم، چون الان پول ملی بی ارزش شده، فرزند ادعا دارد باید 400 میلیون به من بدید نه 40 میلیون .
تکلیف چیه اینجا؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم باید به نرخ روز محاسبه شود و پرداخت گردد در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام به رزرو نمایید