ارتباط نامشروع با اشخاص دیگر

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشی همسرمن به مدت 3سال ازخونه رفته بودمن بعدیک سال باپسری اشناشدم وباهم وارد رابطه شدیم که یه بچه هم سقط کردم از آخرین رابطمونم دوهفته میگذره ومن پریودهم شدم میخواستم ببینم الان همسرم اومده وفهمیده می‌تونه اثبات کنه رابطه منوبااون اقارووحکم چیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام این روابط معمولا بعد از چند روز و هفته قابل تشخیص نیست اگر به پزشکی قانونی مراجعه بشه. اما بحث اصلی اصل شکایت و دلایل و مدارک شاکی هست که چیزی در موردش نگفتید. اگر تماس بگیرید دقیقتر میشه مشاوره داد