شکایت بابت استرداد چک

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشدیک نفر چک شوهر من برگشت زده بدون اطلاع چک رو ازیکی دیگه گرفته الان شوهرم میخوادشکایت حقوقی کنه میشه توشهرخودمان انجام دهیم یابایدبریم محل برگشت چک یا محل زندگی طرفی که چک رو برگشت زده. چک برگشتی ازچک های قدیمیه. ممنون ازشما

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.مطابق قانون آیین دادرسی مدنی دادگاه محل اقامت خوانده یعنی طرف مقابل شما صالح به رسیدگی است.در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید