نقص رای بدوی و قرار عدم استماع دعوی

دسته بندی : حقوقی | تقسیم مال
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر درباره زمینی از ما شکایت کردن و بعد رای اعتراض کردن و رفت تجدید نظر
لطف می‌کنی معنی این رای را بفرمایید :
1- خواهان نخستين مدعی ماليکت مورث به ملک مورد ادعا)سه هزار متر زمين( و تقسيم ترکه ان شده است 2- پذيرش دعوی تقسيم ترکه به عنوان يک امر حسبی فرع به مالکيت مورث طرفين بر مال مورد ادعا و به عبارتی وجود ترکه است. 3- با توجه به اينکه مال مورد ادعا سه هزار متر زمين می باشد که نه مشخصات ثبتی ان تعيين شده است تا بر اساس ماده 22 قانون ثبت، مالکيت از اداره ثبت استعلام و احراز گردد و از طرف ديگر هم بين طرفين در خصوص مالکيت مورث طرفين اختلاف وجود دارد و به عبارتی حداقل مالکيت عرفی و بلامعارض مورث طرفين محرز نمی باشد و تا قبل از تعيين تکليف و اثبات مالکيت مورث طرفين از طرق قانونی امکان استماع دعوی وجود ندارد لذا دادگاه ضمن نقض دادنامه تجديدنظر خواسته مستند به ماده 358 و ماده 2 قانون آيين دادرسی قرار عدم استماع دعوی خواهان نخستين صادر و اعلام می گردد. اين رای قطعی است.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام پرونده بلحاظ ایراد شکلی بضرر خواهان صادر شده است نسبت به سه هزار متر رای صادر شده ک مالکیت مشخص نیست اول باید مالکیت احراز بشود