ممانعت در فروش مال توقیفی

دسته بندی : حقوقی | تقسیم مال
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام آیا میتوانم اجرت المثل تقاضا کنم چون شرکا اصلا قصد فروش ندارند ومن قصد فروش دارم. دوما. آیا شرکای من می‌توانند بدون حضور من زمین را مزایده بگذارند یاخیر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به سوال قبلی شما از سایت،گویا زمینی که می‌فرمایید رو بخاطر طلب از شخصی توقیف نموده اید،در اینصورت اجرت‌المثلی به شما تعلق نمیگیرد ولی از طریق مرجع مربوطه (دادگاه یا اجرای ثبت) برای طی نمودن مراحل آن اقدام نمایید