به عنوان مطلع احضار شدید یا متهم؟

دسته بندی : کیفری | توهین
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

وقت بخیر من مدت ها پیش داخل چت‌واتساپ‌ با دوستم‌دعوام‌شده بود و داخل چت به ایشون گفته بودم که تو با پسر میری بیرون ارتباط داری و ایشون از من شکایت کردن حالا من فردا وقت جلسه رسیدگی دارم و میخواستم بدونم که باید چیکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود اگر به عنوان مطلع احضار شده باشید ادله پرونده شما ضعیف است و نیاز به همراه داشتن وثیقه ( فیش حقوقی یا جواز کسب ندارید) اما اگر در ابلاغیه به عنوان متهم احضار شده اید با تامین موارد فوق که شخصی را به عنوان ضامن معرفی کنید در شعبه حاضر شوید تا در صورت صدور قرار کفالت مستند فوق را ارایه دهید اگر صراحتا در واژگان شما به ارتباط نامشروع دوست شما با غیر اشاره نشده باشد دادسرا ادعا و اتهام را نپذیرفته و منع تعقیب صادر مینماید بنابراین به هیچ وجه اقرار نکنید قصد شما نسبت دادن ارتباط نامشروع ایشان بوده حتی اگر واژگان چت شما چنین اشاره ای داشت شدیدا این قصد را انکار کنید