سرقت از حساب و رضایت شاکی

دسته بندی : کیفری | سرقت
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید آیا جرم سرقت تعزیری و دسترسی غیر مجاز به داده ها وسیستم های رایانه ای قابل گدشت هس بارضایت شاکی ؟ مبلغی که شاکی با این اتهامات شکایت کرده5میلیون هس
من اصلا نمیدونم طرف کیه فقط من دی ماه یه واریزی 5 میلیونی داشتم اونم کارم تبلیغات و افزایش عضو کانال در تلگرام بود صاحب اون کانال ازم شماره شبا خاست بعد چند دیقه فیش واریزی فرستادمن شماره تماس شاکی رو از طریق بانک پیدا کردم ودیروز باهاش تماس گرفتم ایشون شماره کارت دادمن پولو زدم واسش ایشون میگن با لینک سهام عدالت که واردشده از حسابش5میلیون پول برداشت شده اومده حساب من ،من پولو عودت دادم امروز قرارشدفردا رضایت بدن آیا بارضایت پرونده مختومه میشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اینطور ک از توضیحات شما استنباط میگردد شما در خروح پول از حساب وی نقشی نداشته اید و پول نیز مسترد شده با دفاع می توانید تبرئه شوید