فروش و انتقال ملک مشاع

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک خونه شریکی با همسرم داریم .3دنگ 3دنگ
من میخوام مهرم رو بگذارم اجرا ایشون سند رو برداشته و برده.آیا اگرتو این مدت به نام کس دیگه ای بزنه من نمیتونم ثابت کنم که تازه این اتفاق افتاده‌؟ و برای انتقال سهمش به کس دیگه من نباید باشم با توجه به اینکه 3دنگ سندی به نامم هست.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم وکیلوند با سلام _ جهت انتقال نیازی به اجازه از شما ندارند،اما شما حق تقدم در خرید را دارید،و در خصوص اثبات اینکه تاریخ انتقال مربوط له الان هست با گذشته ،کارشناس میتواند موضوع را تشخیص دهد.