تهدید ووپخش اثار مستهجل

دسته بندی : کیفری | تهدید
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده ی زن متلقه هستم دنبال کار می‌گشتم که در دیوار ی کار تمیز کاری پیدا کردم رفتم ی آقایی بود و از مشکلاتم که گفتم گفت کمکت میکنم در قبالش صیغه اون آقا بشم ولی صیغه که نکرد هیچ همه حرف هاشم دروغ بود و وقتی متوجه شدم کار این آقا همین بوده و خانم های دیگه هم بهش پیام میدن گفتم دیگه نیستم الان اون آقا با پیام های تهدید آمیز و فحش و ناسزا و نامه انداختن در خانه مزاحمت ایجاد می‌کنه و جدید از عکس های پیجم استفاده کرده و در روبیکا ی پیج زده و شماره من را داره پخش می‌کنه به اسم من و نزدیک به چند نفری دیشب تا حالا دارن زنگ و پیامم میدن که خودت شماره دادی و عکس پیجی که مثلا من هستم شماره دادم را هم برام فرستادن لطفا راهنمایم کنید چون یکی از اینا که شماره من را اون آقا براش فرستاده نوه عموم هستش من پای آبروم هم درمیونه لطفا کمکم کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام خدمت شما طبق ماده 669 قانون مجازات اسلامی میتونید از ایشون شکایت کنید تحت عنوان تهدید اما برای مشاوره و بررسی دقیقتر میتونید از طریق همین صحفه با بنده جهت مشاوره تماس بگیرید