اعلام رضایت بموجب قراداد

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
من و همسرم حدود پنج ماه قبل بعد از کلی شکایت و دادگاه به صورت توافقی جدا شدیم، و طبق یکی از بندهای توافقنامه نسبت به همه پرونده هایی که داشتیم اعلام رضایت کردیم ولی بعد طلاق خانمم ادامه میده و در دادگاه‌ها اعلام میکنه که توافق را قبول نداره و ...
الان که اون این کار را ادامه میده آیا من میتونم نسبت به استرداد طلاجاتم اقدام کنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام اگر شکایاتی در راستای توافق شده که تاریخ انها تا قبل توافقه میتونید با اراعه توافق نامه به دادگاه اعلام رضایت ایشان رو اثبات کنید و نمیتوانید مطالبه طلا جات رو داشته باشید مگر اینکه در غالب هبه غیر معوض باشه که قابل رجوع میباشد