مطالبه خسارت به عین مستاجره

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
بنده چند ماه پیش یک باب منزل اجاره کردم برگه دست نویس بدون شرط مبلغ اجاره و ودیعه و تاریخ تخلیه با یک امضا
الان جریان ازین قراره ک خانه خیلی داغون بود از لحاظ رنگ ینی رنگ شده بود قبلا منتها داغون عکسی هم ندارم ازش
من بنا ب درخواست مالک رنگ امیزی کردم خودم با هزینه شخصی
الان تخلیه کردم مالک سر لجبازی میگه خرابه و فلانه در صورتی ک من پولی نگرفتم صلواتی انجام دادم میگه میخواد خسارت بگیره
الان با این وضع میتونه خسارت بگیره یا دستش جایی بند هست
ن سفته ای ن چکی ن پول پیشی داره ازم فقط ی کاغد دس نویس با امصا تهش اثر انگشتم نداره

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام طبق ماده 486 قانون مدنی کلیه تعمیرات اساسی بر عهده موجر میباشد اما چون مانع انتفاع نمیشود طبق ماده479 همان قانون عقد اجاره صحیح است و موجر میتونه با اقامه دلیل مثل شاهد خسارت را مطالبه کنه که شما هم ارجاع امر به کارشناسو درخواست کنید