مشکلات موجر و مستاجر در تخلیه

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر
یه سوال داشتم من و همسرم مستاجر هستیم و چندین ساله که توی یه خونه داریم زندگی میکنیم که فقط سال اول قرارداد کتبی داشتیم و از سال های بعدش تا الان هیچ قراردادی ننوشتیم و همه چیز فقط شفاهی و دوستانه بود. الان صاحب خونه چندماهی هست که گفته تخلیه کنید چون خونه رو لازم داره و بنا به دلایلی ما نتونستیم و ممکنه فعلا هم نتونیم تخلیه کنیم و ایشون تهدید کردن که وقتی نیستیم قفل خونه رو عوض میکنن و وسایل هم میزارن تو خیابون. میخواستم بدونم از نظر قانونی ایشون اجازه این کار رو دارن؟ و آیا ما اینجا هیچ حق قانونی داریم؟ چیکار میتونیم بکنیم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم اگر ودیعه ویا اجاره افزایش داشته و واریزی داشته باشید نمیتواند اقدامی نماید