ادامه سوال کاربر درمورد تخلیه ملک

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

ما اجاره رو همیشه واریز میکنیم و به صاحب خونه پیشنهاد دادیم که اجاره رو بیشتر کنه واسه این مدتی که مجبوریم بیشتر بمونیم تا وقتی که مشکلمون حل بشه و بتونیم بریم،ولی ایشون قبول نمیکنن و میگن فقط خونه رو میخوان اجاره بیشتر نمیخوان. مشکل ما اینه که پول ودیعه نداریم و منتطر گرفتن یه وام هستیم و صاحب خونه خودشون کامل در اطلاع این موضوع هستن و حتی خودشون رئیس اون بانکی هستن که قراره ازش وام رو بگیریم ولی میگن نمیتونم منتظر شما بمونم چون مشخص نیست که شما کی بتونید وام بگیرید و من خونه رو لازم دارم. ایشون میدونن که ما نمیتونم ودیعه بیشتر پرداخت کنیم و تا الان این درخواست رو هم نکردن. آیا ممکنه بتونن از این موضوع استفاده کنن؟ یعنی چون میدونن ما نمیتونیم ودیعه پرداخت کنیم ازمون همچین درخواستی کنن. چون شما گفتید تا وقتی که ودیعه و اجاره رو پرداخت کنیم مشکلی پیش نمیاد. یعنی در غیر این صورت میتونن کاری کنن؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم تاریخ اتمام قرارداد اولیه هر زمانی باشد در اخرین قرارداد اعمال خواهد شد در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام به رزرو نمایید