استرداد ماشین از پارکینگ

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
من دیشب ماشینم رو ساعت 7در یه پارکینگ عمومی پارک کردم ساعت ده برگشتم تا ماشین و بردارم اما قبض پارکینگ ‌و گم کرده بودم و ماشین و با وجود داشتن مدارک و حضور خودم که صاحب ماشین بودم به من تحویل نمیدادن .از من کپی مدارکم را میخاستن تا نگه دارن اما من ساعت 10 شب جایی و باز ندیدم کپی بگیرم و ایشان میگفتن مشارکت و بزار اینجا بزودی و ایشان حتی سوئیچ من رو نمیدادن تا کیفمو از ماشین بردارم در صورتی که پارکینگ محلی و کوچیک بود و منو که خودم ماشین رو تحویل دادم می‌شناخت اما ایشون حتی با دیدن اصل مدارکم ماشین و تحویل من ندادن من باید چکار کنم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

اصولا ید پارکینگ نسبت به ماشین امانی و برای نگهداری است و با مشاهده اسناد مالکیت باید ماشین را پس می دادند اما چنانچه از پس دادن خودداری میکنند ابتدا یک اظهارنامه تنظیم کنید و مهلت یک روزه برای پس دادن ماشین تعیین کنید، درصورت خودداری اقدام به طرح شکایت خیانت در امانت کنید.