فروش ملک مشاع ورثه ای

دسته بندی : حقوقی | تقسیم مال
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر پدرم و عموم یک ملک قولنامه ای داشتند بعد از فوت پدر بنده به عنوان یکی از وراث قصد فروش دارم ولی باقی ورثه و عموم به عنوان شریک مایل به فروش نیستند اگر ملک غیر افراز تشخیص داده بشه با توجه به قولنامه ای بودنش دادگاه ملک رو به مزایده میذاره

پاسخ کارآموز وکالت :

با احترام کاربر گرامی چنانچه ملک غیر قابل افراز باشد می توان درخواست فروش مال داد و در آن صورت مبلغ مورد نظر بین ورثه تقسیم می شود.