دادخواست استرداد اسناد تجاری

دسته بندی : حقوقی | استرداد سند (مالی)
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
دعوی بین کارگر و کارفرما که پس از محکوم شدن کارفرما وجریمه شدن و ادامه روند در مراجع قضایی ایشان توقیف اموال شد
پس از توقیف اموال سفته هایی که با توجه به قرار داد فی ما بین که شماره سفته در ان ذکر شده و برای حسن انجام کار بود به اجرا گذاشتن با توجه به این که تاریخ استرداد سفته در قرار داد پایان خرداد است
چگونه می توان سفته رو پس بگیرم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام میتونید دادخواست مطالبه سنردبدید و قید کنید که سفته بابت حسن انجام کاره