خیانت در امانت سفته بعد از تسویه حساب

دسته بندی : حقوقی | استرداد سند (مالی)
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خوبین ببخشید بنده به کسی سفته داده‌ام وبدهی اش را تسویه کرده‌ام اما ایشون سفته را به برادرش داده و از من شکایت کرده میتونم شکایت کیفری خیانت در امانت بکنم از این دوتا یا از کدوم یک باید شکایت کنم و چه متنی بنویسم ممنون میشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر شما دلیلی دارید که نشان بدهد شما فته را بابت یک بدهی به ایشان داده‌اید و رسید تسویه حساب خود را هم داشته باشید می‌توانید شکایت کیفری خیانت در امانت مطرح نمایید و هم می‌توانید دادخواست تقابل استرداد سفته به طرفیت هر دو آنها با ارائه اسناد و مدارک تان تقدیم کنید ،حتما برای دادخواست مطالبه ایشان در مهلت مناسب دادخواست تقابل تقدیم کنید.